De meeste honden bezitters hebben het wel eens meegemaakt. ‘S nachts, als je net lekker ligt te slapen gaat de natuurlijke wekker. Je hond is aan het blaffen of piepen gegaan.

Soms zijn het maar een of twee blafjes, waarna de hond weer rustig kan gaan slapen, maar soms stopt het niet vanzelf. Lig je zelf al in bed, dan heb je natuurlijk geen zin om eruit te gaan om weer te gaan kijken wat er aan de hand is.

Dan is het handig om met de HondenCamera te kunnen kijken waarom de hond blaft en wanneer je ziet dat er niets aan de hand is, je via de ingebouwde speaker kunt aangeven dat je daar niet van gediend bent.

Wat is de beste plek voor je hondencamera

Is er wel echt iets gaande, heeft je hond pijn, ergens last van, staat iemand hem voor het raam uit te dagen of is er mogelijk iemand aan het proberen het slot te forceren, dan ben je er als de kippen bij om er iets aan te doen. Zo zorg je er ook voor dat je hond na verloop van tijd precies weet wanneer hij ‘mag’ blaffen. Dit doordat hij aandacht krijgt wanneer er iets echt aan de hand is en genegeerd wordt als er loos alarm geslagen wordt.

0