Geniet van een zorgeloze fietsrit met je hond dankzij een robuuste fietskar

Geschreven door: Mari van Hondencamera.nl

Of je nu een liefhebber bent van lange fietstochten, of simpelweg graag je grote hond meeneemt voor een ritje in het park, een fietskar is de perfecte oplossing voor jou. Speciaal ontworpen voor het vervoer van grote honden tot 45 kg, zorgt deze kar voor een veilige en comfortabele reis voor jouw harige vriend.

Ultieme Comfort met Croozer AirPadĀ® Vering

Niets is belangrijker dan het comfort van jouw hond tijdens de rit. Daarom is de fietskar uitgerust met Croozer AirPadĀ® vering, een geavanceerd systeem dat elke hobbel op de weg absorbeert. Zelfs op onverharde paden biedt de fietskar een soepele rit, dankzij de speciaal voor off-road gebruik gemaakte banden.

Praktisch en Veilig

De fietskar is niet alleen comfortabel, maar ook uiterst praktisch. De kar heeft een lage uitval/stijging van 21 cm, wat zorgt voor een gemakkelijke toegang voor jouw hond. De royale binnenhoogte voorin en rits-open panelen aan de voor- en bovenkant bieden voldoende ruimte en lucht voor jouw hond. Bovendien zorgen de heavy-duty mesh-panelen aan de voor-, zij- en achterkant voor uitstekende ventilatie.

De fietskar is ook uitgerust met een afneembare beschermhoes aan de voorkant die regen en vuil buiten houdt, evenals een oprolbaar scherm op het achterpaneel voor extra comfort. Binnenin is er een uitneembaar en wasbaar inzetstuk met zijbescherming voor de veiligheid van jouw hond.

Makkelijk in Gebruik en Opslag

Met het eenvoudige inklapsysteem is de fietskar gemakkelijk op te vouwen met een druk op de knop, waardoor opslag en transport een fluitje van een cent worden. Bovendien is de kar uitgerust met een parkeerrem op beide wielen en een bumper met openingen voor een fietsslot, wat extra veiligheid biedt tijdens stops.

Wat is Inbegrepen?

Bij de levering van de fietskar ontvang je een complete fietskit, bestaande uit een trekhaak, een veiligheidsvlag en een universele trekhaak. Ook ontvang je een sleutelset voor de afsluitbare disselarm, een achterlicht op batterijen, en een Front Support Stand.

Conclusie

In de wereld van het fietsen met honden, is de fietskar voor grote honden een echte game-changer. Of je nu geniet van off-road avonturen of gewoon een ritje in de stad, de fietskar biedt comfort, veiligheid en gebruiksgemak voor jou en je viervoeter.

 

Goedkopere optie:

 

Dit is ook interessant voor jou..