Een van de belangrijkste bedrijven in de markt voor huisdier camera’s is Furbo. Ook Furbo is gespecialiseerd in het maken van camera’s voor honden. Wat is nu het verschil met onze hondencamera?

Furbo is wereldwijd bekent. Het is de nummer een in hondencamera’s op internet. Furbo heeft namelijk een redelijk uniek element ingebouwd in de camera en de app. Namelijk de mogelijkheid om honden snoepjes op afstand te kunnen geven aan je hond, via de camera unit.

Natuurlijk een hele leuke gadget en het kan best helpen om je hond bijvoorbeeld te helpen met verlatingsangst. Is de hond alleen en blaft hij niet, dan geef je hem een snoepje. Als je hond hieraan gewent raakt dan kan dat helpen om langer alleen te blijven.

Wij van Hondencamera bieden een alternatief, die de basis functies van de Furbo camera ook heeft, maar dan niet de uitgifte van snoepjes. We merken dat de camera het meest gebruik wordt om af en toe een in te checken wat je hond aan het doen is, als je bijvoorbeeld zelf op je werk bent.

Doordat we de mogelijkheid om snoepjes en koekjes te geven niet hebben, zijn de kosten ook veel lager. Onze HondenCamera Deluxe is verkrijgbaar vanaf € 79,- en voor de Furbo (als je hem kunt krijgen in Nederland), ben je bijna € 200,- kwijt.

0