Verkoeling voor je hond in de warme zomermaanden is geen overbodige luxe. Niet iedereen woont aan een meer of strand en sommige honden houden helemaal niet zo van diep water. Daarvoor zijn er speciale honden badjes ontworpen, om je hond lekker af te laten koelen wanneer het hem of haar uitkomt.

We zochten uit wat de beste hondenbadjes zijn:

Waterschelp

Een van de meest gebruikte ‘zwembaden’ voor honden. Je hebt niet veel ruimte nodig in je tuin om, deze van oorsprong, zandbak neer te kunnen zetten. Je kunt er zelfs 2 kleine badjes van maken doordat de schelp altijd voorzien is van een boven en onderkant. De schelpen zijn er in verschillende groottes, dus afhankelijk van de grote van je hond kun je er een aanschaffen.

Premium Hondenzwembad

Lekker voor de verkoeling is dit Premium Hondenzwembad. Het badje is speciaal voor honden gemaakt, waardoor het niet snel kapot zal gaan. Het zwembad is makkelijk op te bergen, waardoor het niet veel ruimte inneemt.

Beeztees Doggy Dip

Wil jij een hip badje voor je hippe hond? Dan is de Beeztees Doggy Dip iets voor jou. Het bad is in verschillende maten beschikbaar, van S t/m L. Kies dus niet voor een te klein badje, zodat je hond lekker languit kan gaan liggen voor de perfecte verkoeling op een hete zomerdag. Ook dit bad is makkelijk op te vouwen en op te bergen in de winter.

De Huisdiersuper Hondenzwembad

Met zijn diameter van 120cm en 30 cm hoogte is dit bad geschikt voor de middel tot middelgrote hondenrassen. Dit bad is gemaakt van stevig materiaal, zodat je hond niet al te voorzichtig hoeft te zijn als hij even lekker gaat badderen. Het bad komt in een handige draagtas en is daarom ook makkelijk weg te leggen.

beste hondenzwembad goedkoop

Natuurlijk hoef je niet speciaal een hondenbad aan te schaffen. Een grote teil waar je hond in past, die stevig is en waar het water niet uitloopt kan ook voor de nodige verfrissing zorgen.

0