Werking

Alle vragen over de hondencamera zelf beantwoord.
Wat betekenen HD en SD in de APP?
Dit is de beeldkwaliteit. HD is hogere kwaliteit dan SD. SD gebruik je alleen als je weinig mobiele data hebt of op een locatie bent waar je bereik niet heel goed is. Hierdoor laden de beelden makkelijker, omdat de camera dan de kwaliteit iets verlaagt.
Kan ik ook ’s nachts kijken?
Ja, door de infrarood lampjes aan de voorkant van de camera kun je prima zien in het donker, veel beter dan met het blote oog. Jij en de hond hebben geen last van het infrarood, dit zie je zelf verder niet.
Kan de camera honden koekjes op gooien?
Nee, hiervoor heb je een Furbo camera nodig. Deze is alleen wel een stuk duurder.
Hoe praat ik tegen de hond?
Houd het microfoon icoontje in de APP ingedrukt en begin te praten. Het geluid komt dan uit de ingebouwde speakers van de camera. De geluidskwaliteit is niet van heel hoog niveau door de kleine speaker, houd hier rekening mee bij de aanschaf.
Hoe kan ik horen of mijn hond geluid maakt?
De hondencamera is voorzien van een interne microfoon. In de APP kun je door op het luidsprekertje te drukken kiezen of je het geluid van de camera wilt horen of juist niet (uitschakelen).
Kan ik de camera ook uitzetten?
Je kunt de stroomkabel zonder problemen uit de hondencamera halen. Hierdoor schakelt de camera direct uit. Als je de camera weer wilt inschakelen hoef je alleen de kabel terug in het stroom te steken en binnen 2 minuten is de camera weer bereikbaar. Je hoeft deze dan niet opnieuw in te stellen.
Ik krijg geen beeld of een foutmelding als ik de hond wil bekijken, wat kan ik doen.
De makkelijkste manier om dit op te lossen is om de camera even van het stroom te halen en dan weer aan te sluiten. Hierdoor start de camera opnieuw op, krijgt een nieuw internetadres van je router en zou weer moeten werken. Mocht dit niet werken, check dan de of je wel internet hebt op je telefoon, de Wifi verbinding thuis werkt en of het Wifi signaal op de plek van de camera voldoende is. Mocht je problemen houden, mail dan even naar info@hondencamera.nl of stuur een berichtje op Facebook Messenger.

Installatie

De installatie van de Hondencamera is niet moeilijk, maar het is fijn als je weet hoe het werkt. Hier beantwoorden we je eventuele vragen over het starten met de Hondencamera.
Werkt de camera ook op mijn telefoon?
Het gaat erom dat de gratis APP op je telefoon kan. De APP is te downloaden in de Google Playstore voor Android toestellen (Samsung, HTC, etc) en in de Apple Store voor iPhone’s.
Werkt de camera ook op mijn Wifi?
De camera is op de meeste Wifi verbindingen te installeren. Alleen Wifi netwerken die 5Ghz zijn werken niet (dit is mogelijk het geval bij de nieuwste routers). Mocht je het niet zeker weten, mail ons dan op info@hondencamera.nl en dan proberen we je daarmee te helpen.
Hoe installeer ik de camera?
Op www.hondencamera.nl/installatie staat de uitleg hoe je de camera installeert op Wifi en daarna het beeld kunt zien via de APP.
Hoe kan ik een tweede telefoon koppelen?

Voer nogmaals de installatie uit op de nieuwe telefoon. Je kunt hiermee meerdere camera’s op een telefoon koppelen of juist een camera op meerdere telefoons.

Verzending

We vinden het belangrijk dat je pakketje goed ontvangen wordt. Eventuele vragen hierover beantwoorden we hier.
Hoe worden de camera’s verstuurd
De camera’s worden verstuurd met PostNL. Zodra het pakketje aangemeld is ontvang je automatisch een track&trace code per e-mail. Hiermee kun je de verzending in de gaten houden.
Hoe kan ik een bestelling terugsturen?
Defecte camera’s kunnen via onze retour portal terug gestuurd worden. Wij nemen dan de verzendkosten voor onze rekening, kijken of de camera daadwerkelijk een defect heeft en zo ja, dan zullen we je aankoopbedrag binnen een week terugstorten.
Ben je niet tevreden of je aankoop dan zijn de verzendkosten en het verzendrisico voor eigen rekening.
Voor beide retouren vragen we je eerst contact op te nemen met info@hondencamera.nl om verdere instructies te krijgen.

Ervaringen van kopers

“Makkelijk te installeren en werkt zeer goed heb eerder er een gehad die twee keer zo duur was werkte alleen voor de vod niet maar deze werkt perfect” Maurice

“Prima camera Werkt uitstekend en is in een oogwenk geïnstalleerd en aangesloten op je WiFi netwerk. Kwaliteit van de beelden is prima, ook keuze tussen drie kwaliteitsmodi. Service van hondencamera.nl is ook uitstekend. Het verzenden was wat vertraagd door een storing bij PostNL en dat is keurig gemeld.” Theo

“Advertentie was precies wat er geleverd is. Zeer makkelijk te installeren door een helder, kort filmpje en een bijgeleverde gebruiksaanwijzing. Ook zat er in de verpakking een leuke attentie voor mijn hond bijgevoegd. Leuk detail. Werkt uitstekend!” Nancy

Lees meer reviews over de HondenCamera op Trustpilot

0